Hem

Välkommen till Berghs Uthyrning!

Vi har resurser för små och stora arrangemang, allt för festen, ute eller inne. Vi har bord, stolar, porslin och mycket mer för alla typer av arrangemang året runt.

Vårt mål är att ni ska känna er trygga med oss och återkomma till oss vid nästa fest. Detta kan vi bara uppnå genom en hög servicegrad och fräscha artiklar.
Vi gör alltid igenom samtliga porslin och glas oavsett om de verkar vara oanvända. Detta för att försäkra oss om att allt är fräscht för er.
Det vi inte har själva skaffar vi fram – inget är omöjligt.

Några tjänster som vi erbjuder

2

Evenemang

Vi har resurser för små och stora arrangemang, allt för festen, ute eller inne. Vi har bord, stolar, porslin och mycket mer för alla typer av arrangemang.

slide4

Transport

Vi erbjuder transport av hela vårt sortiment till en fast kostnad! Vi underlättar det med att vi levererar fram till dörren.

Boka

Ni kan via vårt bokningssystem bläddra igenom hela vårt sortiment där ni sedan kan lämna en order. Snabbt & enkelt direkt via hemsidan!
Ni får ett kostnadsförslag i slutet och knappar in era uppgifter så tar vi kontakt med er så fort som möjligt och bekräftar er bokning!

Har du några frågor?

Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har frågor eller behöver ett kostnadsförslag.
Vi svarar oftast på alla våra mail inom en arbetsdag.

Handla efter kategori

Nyligen inkommet

Bästsäljare